Partizanska cesta 37
Kranj
4000
Slovenija
info@triglavcupkranj.si

Turnir Triglav Cup

Finalni turnir z eminentnimi klubi

Nogometni klub Triglav Kranj ima eno najboljših nogometnih šol v Sloveniji. Manjka pa nam prepoznavnost v organizaciji turnirjev, ki za naše mlade nadebudneže predstavljajo najbolj zanimiva tekmovanja.

Selekcija U-10 je v lanskem letu osvojila kvalifikacijski turnir za uvrstitev v finale  Champions Trophy, ki v tej selekciji predstavlja največji turnir na svetu. Na finalnem turnirju sodelujejo ekipe eminetnih klubov kot so: Benfica, Roma, Inter, Juventus, Chelsea, Liverpool, Newcastle in še bi lahko naštevali. Omenjeni turnir je odlična priložnost za vse nas, predvsem za naše mlade nogometaše, da okusijo čar mednarodnih tekem proti odličnim ekipam.

 

Priključitev tekmovanju Champions trophy v kar 3 selekcijah

Sreča ali usoda je hotela, da se je naš nogometni klub v pretekli sezoni priključil tekmovanju Champions trophy kot organizator kvalifikacijskega turnirja. Obenem pa s tem kvalifikacijskim turnirjem zapolnjujemo praznino pri organizaciji turnirjev pod okriljem Nogometnega kluba Triglav Kranj.

Če smo imeli v prejšni izvedbi Triglav cup Kranj turnirja dve selekciji (U10 in U12), smo to leto dodali tudi tekmovanje v selekciji U11 (novost v tekmovanju Champions Trophy). Organizator nas je povabil, da organiziramo kvalifikacijski turnir tudi v tej selekciji, kar smo se v klubu z zadovoljstvom odzvali. Za največji dosežek štejemo pridobitev Mestne občine Kranj kot soorganizatorja kvalifikacijskih turnirjev, saj so prepoznali našo vizijo ter možnost dviga prepoznavnosti Mestne občine Kranj. Za to so najbolj zaslužni zaposleni v uradu župana Mestne občine Kranj, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

 

Priključitev tekmovanju EFCO (Europena Football Children Organisation) v selekciji U9

A Nogometni klub Triglav se ni ustavil le pri tem, ter po skoraj enoletnem pregovarjanju z organizatorjem EFCO tekmovanja pridobil organizacijo kvalifikacijskega turnirja tudi v selekciji U9. To leto bo finale EFCO turnirja na Dunaju in sicer že v četrti izvedbi. Na tem tekmovanju so tekmovale ekipe, kot so Borrussia Dortmund, Liverpool, Sporting Lisabon, Juventus, PSV Eindhoven, Ajax,... To pa je zagotovilo za veliko težkih tekem z emintnimi klubi na samem finalu.   n

 

Mogoče srečamo novega Messija, Ronalda, Balea in druge odlične nogometaše

Tako bomo lahko v časovnem obdobju štirih let primerjali razlike v kvaliteti med našim in ostalimi sodelujočimi klubi. Predstavljajte si, koliko možnosti bodo naši otroci imeli tekmovati proti ekipam, ki so redne udeleženke Lige prvakov ali Lige Evropa. Mogoče pa prav na tem tekmovanju srečamo novega Messija, Ronalda, Balea ali katerega izmed drugih vrhunskih nogometašev.

Nogometni klub Triglav Kranj pa na tej točki ne miruje, saj za prihodnost pripravlja nekaj novosti tudi s tem, da bomo razširili tekmovanje tudi za druge selekcije.

 

Kako se prijaviti na Triglav Cup Kranj turnir?

Novost, ki jo naš turnir prinaša je edinstven način prijave klubov. To boste spoznali, ko boste svoje ekipe prijavljali na naš turnir. Pozorni morate biti na to, da se mora za vsako prijavljeno ekipo ponovno izpolniti obrazec prijave. Prav tako morate biti pozorni na rok prijave, saj je plačilo direktno povezano s prijavo na turnir. Vse je avtomatizirano, zato prijav preko telefona ali maila ne moremo sprejemati. Spletna stran je živa, kar pomeni, da se podatki sproti ažurirajo in dodajajo sodelujoče ekipe. 

 

Prijava na e-novice